Voorjaarsparels 2020

Binnen op de bank een boek lezen is natuurlijk helemaal niet verkeerd. Maar er gaat niets boven lezen in de warme voorjaarszon, als je het ons vraagt, en met het voorjaar voor de deur beloven er weer veel van die momenten aan te komen.

En laten er nu bij ons een paar titels uitkomen die zich daar heel goed voor lenen. Zoals het laatste deel van de serie De zusjes Bradford van Becky Wade. In deze roman speelt het jongste zusje de hoofdrol, samen met haar chocoladewinkel en heerlijke chocolaatjes. Mmm…

Ook kun je het slot van de meeslepende serie van Pam Hillman verwachten: Het kruispunt bij Cypress Creek. Net als de voorgaande delen – weet je wel, De belofte van Breeze Hill en De weg naar Magnolia Glen? – zit je weer van begin tot eind aan de bladzijden gekluisterd.

En last but not least: een nieuwe roman van Christine Johnson. In Verloren vrijheid lees je het verhaal over Catherine Hayes, dat erom vraagt om in één keer uitgelezen te worden.

Dan is het de komende maanden natuurlijk ook Moederdag en wordt er in veel kerken belijdenis gedaan. Ook voor deze gelegenheden hebben wij een prachtige uitgave: Gods zegen voor jou van Daniëlle Heerens. In dit boekje is de zegen die God aan ons geeft in woord en beeld uitgewerkt en door de aantrekkelijke prijs is het perfect om cadeau te geven. Een aanrader voor jouw moeder of voor jezelf, als je moeder bent!

En dan hebben we ook wat leuks voor de kinderen. Allereerst Slaap lekker. In dit handzame boekje voor kinderen staan korte Bijbelverhalen die heel geschikt zijn om voor te lezen voor het slapengaan. En extra leuk: het omslag bevat lichtgevende elementen die oplichten in het donker. Welk kind wil nu niet zo’n boek? En ook voor de allerkleinsten hebben we iets: twee ontzettend leuke luikjesboeken die garant staan voor veel kijk- en ontdekplezier!

Kortom: er komt weer een heel aantal pareltjes aan. Hopelijk vinden ze een plekje in jouw mooie boekenkast.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blader door onze catalogus
Shop de leukste aanbiedingen
Bekijk de nieuwste boeken
Deze boeken zijn in aantocht

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alles over Uitgeverij de Parel? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang hem elke maand in je mailbox. Zo mis je nooit meer het laatste nieuws over de nieuwste boeken, de beste aanbiedingen en ontvang je bovendien leuke en exclusieve downloads.