Retourneren

Als klant heeft u 14 dagen herroepingsrecht mits de klant het product redelijkerwijs behandeld heeft. Na deze 14 dagen behoudt ons het recht om zendingen terug te sturen. Om een product te retourneren volgt u de volgende stappen:

1. Meld uw retour door een mail te sturen naar info@uitgeverijdeparel.nl

2. Na goedkeuring van uw retouraanvraag ontvangt u per mail een retourformulier, deze kunt u uitprinten. Dit ingevulde papier kunt u met uw zending retour sturen.

3. Stuur het pakket retour, bewaar uw track en trace code die u ontvangt bij het opsturen goed.

Uitgeverij de Parel De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

 

Artikel defect of beschadigd

Heeft u een artikel van Uitgeverij de Parel wat buiten uw schuld om beschadigd is dan zullen wij in overleg altijd zoeken naar een passende oplossing. Hiervoor is een beoordeling van onze kant wel van belang, neem daarom altijd eerst contact op door een mail te sturen naar info@uitgeverijdeparel.nl. Helaas mogen artikelen die door eigen toedoen of normale slijtage niet meer mooi of bruikbaar zijn niet retour.

 

Voorwaarden retourneren

Wij verzoeken u de geretourneerde producten onbeschadigd en in originele verpakking bij ons aan te leveren. Ook verwachten wij van u dat u de artikelen zo behandelt dat wij deze weer kunnen verkopen of retourneren aan onze leverancier, denk bijvoorbeeld aan vlekken, beschadigingen, vouwen, het bol staan van de cover.

 

Retour kosten

De retourkosten worden niet door Uitgeverij de Parel vergoed. Stuurt u de artikelen retour via een pakketdienst dan betaalt u daarvoor de kosten die zij bij u in rekening brengen. In de regel is dit afhankelijk van het gewicht en het formaat van uw pakket.

 

Retour adres

Wilt u een artikel retourneren dan kan dit naar het onderstaande retouradres.

Uitgeverij de Parel
Duisterestraat 20a
6686 CT  Doornenburg

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alles over Uitgeverij de Parel? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang hem elke maand in je mailbox. Zo mis je nooit meer het laatste nieuws over de nieuwste boeken, de beste aanbiedingen en ontvang je bovendien leuke en exclusieve downloads.