Eerste non-fictieboek van Uitgeverij de Parel

Afgelopen week is het allereerste non-fictieboek van Uitgeverij de Parel verschenen: ‘Domme pech is puur geluk’ van Leonie Warris. Hierin beschrijft ze openhartig en indringend wat dit alles met haar deed. Met als resultaat een persoonlijk verhaal over leven en overleven, over kiezen voor het goede wanneer dat moeilijk is.

Najaarsparels

Door de lange avonden en koude dagen zijn het najaar en de winter dé seizoenen om te lezen en een stapel goede boeken is dan wel zo fijn. De titels die komend najaar bij ons verschijnen, horen wat ons betreft allemaal op die stapel thuis, want het zijn stuk voor stuk prachtige boeken die het lezen waard zijn.

Nieuwe serie Bijbelboekjes voor kinderen

Bij Uitgeverij de Parel is onlangs een nieuwe serie Bijbelboekjes voor de jongste kinderen verschenen: ‘De mooiste Bijbelverhalen uit het Oude en Nieuwe Testament’. De boekjes kenmerken zich door de begrijpelijke taal en de vrolijke, aansprekende illustraties.

Christy Awards voor ‘Hart op het spel’

Woensdagavond 7 november werd in het theater van Lipscomb University het Christy Award-gala gehouden. Bijna tweehonderd auteurs, uitgevers en andere betrokkenen waren aanwezig voor de uitreiking van de Christy Awards* en de bekendmaking van het boek van het jaar.

Blader door onze catalogus
Shop de leukste aanbiedingen
Bekijk de nieuwste boeken
Deze boeken zijn in aantocht