Nieuwe serie Bijbelboekjes voor kinderen

Bij Uitgeverij de Parel is onlangs een nieuwe serie Bijbelboekjes voor de jongste kinderen verschenen: De mooiste Bijbelverhalen uit het Oude en Nieuwe Testament. De boekjes kenmerken zich door de begrijpelijke taal en de vrolijke, aansprekende illustraties.

Deze nieuwe serie Bijbelboekjes bestaat uit twaalf verhalen uit het Oude Testament en twaalf uit het Nieuwe Testament. De bekende verhalen, zoals het verhaal over Daniël in de leeuwenkuil, Jozef en zijn mooie jas en Jezus’ geboorte, ontbreken uiteraard niet. Maar ook de een aantal wat minder bekende verhalen worden verteld, zoals het verhaal over de gemene knecht en de vrouw met het kruikje.

De verhalen zijn Bijbelgetrouw, makkelijk te begrijpen en voorzien van vrolijke, bijna paginagrote illustraties, waardoor ze de allerkleinsten zeker zullen aanspreken en Bijbellezen met kinderen wel heel leuk wordt.

De boekjes zijn verkrijgbaar in vier mooie verzamelboxen: twee voor de boekjes van het Oude en twee voor de boekjes van het Nieuwe Testament. En voor wie niet meteen alle boekjes in één keer wil kopen, zijn alle vierentwintig titels ook los verkrijgbaar voor een zeer aantrekkelijke prijs, waardoor ze erg leuk zijn om weg te geven, zowel aan grote groepen als kinderclubs en zondagsscholen, als bij een geboorte of doop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blader door onze catalogus
Shop de leukste aanbiedingen
Bekijk de nieuwste boeken
Deze boeken zijn in aantocht

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alles over Uitgeverij de Parel? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang hem elke maand in je mailbox. Zo mis je nooit meer het laatste nieuws over de nieuwste boeken, de beste aanbiedingen en ontvang je bovendien leuke en exclusieve downloads.