Najaarsparels 2019

Door de lange avonden en koude dagen zijn het najaar en de winter dé seizoenen om te lezen en een stapel goede boeken is dan wel zo fijn. De titels die komend najaar bij ons verschijnen, horen wat ons betreft allemaal op die stapel thuis, want het zijn stuk voor stuk prachtige boeken die het lezen waard zijn.

Zo verschijnt er dit najaar een nieuwe roman – Het wachten waard – van Becky Wade, de auteur die met haar romantische verhalen inmiddels al menig hart veroverd heeft in Nederland en ook diverse prijzen heeft gewonnen. Ook kun je verder lezen over de Noorse Rune en Signe Carlson die met hun gezin naar Amerika zijn geëmigreerd (kent je ze nog uit De beloften van de dageraad?). Ze hebben het daar niet gemakkelijk, maar zijn vastbesloten zijn om te vechten voor een gelukkige toekomst. Nieuwsgierig? Lees De hoop van nieuwe morgens.

De nieuwe roman Onverdiende goedheid is het derde en laatste deel van de serie Op de grens van het Wilde Westen en vertelt het verhaal van Mercy Flanagan. Een must-read voor iedereen die van hartverwarmende historische romans houdt! En Pam Hillman komt met De weg naar Magnolia Glen. Dat is het meeslepende vervolg op De belofte van Breeze Hill, dat zich afspeelt in het Mississippi van de achttiende eeuw en gaat over een Ierse man die op zoek is naar vrijheid en avontuur, maar in plaats daarvan drie Ierse zussen moet zien te redden…

Dan verschijnt ook ons eerste non-fictieboek voor volwassenen: Domme pech is puur geluk. Hierin vertelt Leonie Warris openhartig over wat er gebeurde na de geboorte van haar zoontje met een hartafwijking. Ze schrijft over leven en overleven en over kiezen voor het goede wanneer dat moeilijk is. Het resultaat is een indringend verhaal over geloof, hoop en liefde die overwint.

Tot slot hebben we twee ontzettend leuke kleurboeken voor kinderen: Lees & kleur Bijbelverhalen. Hierin worden Bijbelverhalen gecombineerd met vrolijke aansprekende tekeningen die kinderen kunnen inkleuren nadat ze het verhaal hebben gelezen of het hun is voorgelezen. Zo kunnen ze creatief aan de slag met de Bijbel!

Kortom: er komt weer een heel aantal pareltjes aan. Hopelijk vinden ze een plekje in jouw mooie boekenkast.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blader door onze catalogus
Shop de leukste aanbiedingen
Bekijk de nieuwste boeken
Deze boeken zijn in aantocht

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alles over Uitgeverij de Parel? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang hem elke maand in je mailbox. Zo mis je nooit meer het laatste nieuws over de nieuwste boeken, de beste aanbiedingen en ontvang je bovendien leuke en exclusieve downloads.