Feest bij Uitgeverij de Parel

Ja, je leest het goed, we vieren feest bij Uitgeverij de Parel, want de uitgeverij bestaat vijf jaar! En wat is er veel gebeurd in de afgelopen jaren. Wat begon met één roman – De vroedvrouw van Trinity, herinner je je het boek nog? – is inmiddels uitgegroeid tot een prachtig assortiment uitgaven voor jong en oud. We hopen dat we dit de komende jaren nog verder mogen uitbreiden met heel veel mooie boeken en geschenkartikelen.

Dit najaar maken we daar vast een begin mee, want er komen een heel aantal romans, kinderboeken en weer een prachtig geschenkboekje aan. Om met dat laatste te beginnen… Jij bent een parel in Gods hand verschijnt ter ere van ons vijfjarig bestaan en kost slechts € 5,00. Dat maakt dit boekje – dat vol staat met prachtige beelden en bemoedigende quotes en Bijbelteksten die je laten weten: jij bent een parel in Gods hand – een prachtig cadeau voor zowel jong als oud. (En er komen nog meer feestelijke acties aan; houd ons in de gaten!)

Verder verschijnen er weer een drietal deeltjes van onze serie luikjesboeken. Naar bed toe en Een nieuwe dag sluiten aan bij de recent verschenen luikjesboeken Lekker eten en Allemaal dieren. Het derde luikjesboek vertelt het verhaal van Noach en zijn boot, en door de luikjes en zoekplaten komt dit geliefde Bijbelverhaal helemaal tot leven. Stuk voor stuk aanraders als je een gezin met jonge kinderen hebt of als doopcadeautje.

Ook vind je binnenkort het prachtige prentenboek Iedereen is anders dat kinderen meegeeft: het is niet erg om anders te zijn dan anderen, het is juist iets moois! En hoewel het nog even duurt, hebben wij al een gloednieuw kerstboekje: Goed nieuws! Jezus is geboren! In dit kartonboek ontdek je samen met je kind(eren) wat het goede nieuws van kerst is. Met dit boek geef je kinderen – bijvoorbeeld als school, zondagsschool of kinderclub – een waardevol geschenk! En is dit niet wat je zoekt? Dan misschien Jezus is geboren. Dit boekje in handig meeneemformaat nemen kinderen overal mee naartoe en vertelt het kerstverhaal op eenvoudige, maar Bijbelgetrouwe wijze.

En het najaar zou natuurlijk niet compleet zijn zonder een paar fijne romans om mee op de bank te kruipen, samen met een plaid en een beker warme chocolademelk of kop thee. De eerste van deze vier, Dwars door de wildernis, is inmiddels verschenen. En raad eens… Beverly Lewis is terug van weggeweest met het eerste deel van een tweeluik: De tondeldoos. Dan is er goed nieuws voor de fans van Becky Wade, want haar allernieuwste roman – Blijf bij me – verschijnt in november! En last but not least, je kunt Uit de kunst, het derde en laatste deel van de serie Een nieuw begin, van Jennifer Delamere verwachten.

Wij kijken uit naar dit najaar en al het moois dat gaat verschijnen. Hopelijk geldt dat ook voor jou!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blader door onze catalogus
Shop de leukste aanbiedingen
Bekijk de nieuwste boeken
Deze boeken zijn in aantocht

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alles over Uitgeverij de Parel? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang hem elke maand in je mailbox. Zo mis je nooit meer het laatste nieuws over de nieuwste boeken, de beste aanbiedingen en ontvang je bovendien leuke en exclusieve downloads.