Eerste non-fictieboek van Uitgeverij de Parel

Afgelopen week is het allereerste non-fictieboek van Uitgeverij de Parel verschenen: Domme pech is puur geluk van Leonie Warris. Een indringend verhaal over geloof, hoop en liefde die overwint.

‘Domme pech’, dat is de reactie van een van de artsen als blijkt dat Leonies vijf dagen oude zoontje een hartafwijking heeft. Ze voelt zich vanbinnen verscheurd; aan de ene kant zijn er de zorgen en het verdriet, anderzijds is er de vechtlust om al het mogelijke voor haar kind te doen. Het stelt haar voor een aantal belangrijke keuzes: Hoe gaat ze hiermee om? Welke betekenis hebben het geloof, de hoop en de liefde in dit geval, nu ze de afloop onbekend is en ze niet weet wat haar te wachten staat?

Uiteindelijk kiezen zij en haar man ervoor om te vechten, in de wetenschap dat God hun bijstaat. Sterker nog, Die vooropgaat. Die laat zien wat je moet doen in moeilijke situaties en, in bredere zin, in het leven. Wat ze vervolgens ontvangen door hun bijzondere kind, gaat alle verwachtingen te boven.

In Domme pech is puur geluk beschrijft Leonie openhartig en indringend wat dit alles met haar deed. Met als resultaat een persoonlijk verhaal over leven en overleven, over kiezen voor het goede – voor wat écht belangrijk is – wanneer dat moeilijk is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blader door onze catalogus
Shop de leukste aanbiedingen
Bekijk de nieuwste boeken
Deze boeken zijn in aantocht

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alles over Uitgeverij de Parel? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang hem elke maand in je mailbox. Zo mis je nooit meer het laatste nieuws over de nieuwste boeken, de beste aanbiedingen en ontvang je bovendien leuke en exclusieve downloads.