Christy Awards voor ‘Hart op het spel’

Woensdagavond 7 november werd in het theater van Lipscomb University het Christy Award-gala gehouden. Bijna tweehonderd auteurs, uitgevers en andere betrokkenen waren aanwezig voor de uitreiking van de Christy Awards* en de bekendmaking van het boek van het jaar.

De winnaar van de avond was de roman Hart op het spel van Becky Wade. Dit boek kreeg zowel het predicaat ‘boek van het jaar’ als dat het de prijs in de categorie hedendaagse romantiek verwierf.

Hart op het spel gaat over genealoog Nora Bradford die zich het liefst in het verleden, haar werk en boeken begraaft. Dat is tenslotte veel veiliger dan alles wat met romantiek te maken heeft. Maar dan klopt voormalig SEAL-marinier John Lawson bij haar aan met de vraag of ze hem wil helpen zijn biologische moeder op te sporen. Het duurt niet lang of er bloeit iets tussen hen op en ze voelen zich tot elkaar aangetrokken. Maar John heeft al een vriendin en Nora is er nog niet uit of ze haar boekhelden wil opgeven voor een echte relatie. Is de aantrekkingskracht tussenbeide sterk genoeg om alle tegenstellingen te overwinnen?

*De Christy Award is een prijs die elk jaar wordt uitgereikt aan de beste christelijke fictie-titels die dat jaar verschenen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden
Blader door onze catalogus
Shop de leukste aanbiedingen
Bekijk de nieuwste boeken
Deze boeken zijn in aantocht