Christy Award voor ‘Ondersteboven van jou’

Woensdagavond 6 november werd in het theater van Lipscomb University het Christy Award-gala gehouden. Bijna tweehonderd auteurs, uitgevers en andere betrokkenen waren aanwezig voor de uitreiking van de Christy Awards* en de bekendmaking van het boek van het jaar.

Een van de auteurs die in de prijzen viel was Becky Wade. Met Hart op het spel won ze vorig jaar al twee Christy Awards en met de opvolger – Ondersteboven van jou – was het weer raak. Want opnieuw ging Wade aan de haal met de prijs voor beste roman in de categorie hedendaagse romantiek, waarmee ze Carla Laureano en Susan May Warren achter zich liet.

Ondersteboven van jou gaat over model Willow Bradford die geniet van de rust in haar geboortestadje, tot ze onverwacht oog in oog staat met haar ex-vriend, Corbin Stewart. Voormalig quarterback Corbin is sterk, charmant en gewend te krijgen wat hij wil… behalve als het om Willow gaat. Na hun breuk is hij nooit in staat geweest om haar uit zijn hoofd te zetten, maar Willow heeft duidelijk gemaakt dat ze hun relatie geen nieuwe kans wil geven. Dan brengt een familiemysterie hen echter weer bij elkaar en komen oude gevoelens boven, maar zijn die sterk genoeg om het hartzeer uit het verleden en de hindernissen in het heden te overwinnen?

*De Christy Award is een prijs die elk jaar wordt uitgereikt aan de beste christelijke fictie-titels die dat jaar verschenen zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blader door onze catalogus
Shop de leukste aanbiedingen
Bekijk de nieuwste boeken
Deze boeken zijn in aantocht

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alles over Uitgeverij de Parel? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang hem elke maand in je mailbox. Zo mis je nooit meer het laatste nieuws over de nieuwste boeken, de beste aanbiedingen en ontvang je bovendien leuke en exclusieve downloads.